Miten tulla hyväksi rentuksi?

 

Miten tulla hyväksi rentuksi?

Opastusta nuorille, kaltaisilleni rentunaluille elämän tielle.
 

Kunnon rentun pitää pysyä terveenä, joten hän huolehtii itsestään. Todellisen naiskauneuden synnyttämä tahtotila pitää hoitaa aina kunniallisesti. Ylpeä renttu löytää oman palonsa sisimmästään ja tekee töitä sen eteen. Pinnallisuus ei ole koskaan ratkaisevaa rentulle. 
Lämmin, rakkaudellinen ja aistikas ilmapiiri löytyy aina intohimosta. Tahdosta ottaa ja antaa.

Narsistiseen persoonallisuuteen itsensä kasvattanut pinnallinen teeskentelijä ei kykene renttuuteen. Hänen pyrkimyksensä on monesti tarjota vain täydellistä nautintoa, mikä estää ottamisen ja saamisen ilon. Teeskentelijä tipahtaa kuin iskusta huomatessaan kyvyttömyyden luoda todellista yhteisen intohimokasta ilmapiiriä. 
Kunnon renttu on aina aito ja hyvä jätkä, joka osaa hoitaa myös itselleen.

Rentun tulee ymmärtää itsestään ja kehostaan huolehtiminen. Todellinen rentturomantiikka ei onnistu, mikäli henkilö on viettänyt aikaansa enemmän sohvalla kun salilla. Renttuus on kovaa työtä. Tosi renttu jaksaa painaa ja perseillä, ja hän todella saa myös aikaan.

Aito renttu ei ole palkintojen perässä juokseva ajokoira, vaan omaa aikaansa arvostava olento. Laiskuutta ei ole. On vain kehollista lepoa, mielellistä lepoa, ja älykkyyttä, joka suo mahdollisuuden molempiin.

Rentulla on omia ajatuksia. Hän on laiska suhtautumaan päivän puheenaiheisiin ja siksi keskittyy enemmän omaan elämäänsä. Hän haluaa toimia ja saada aikaiseksi, ja siksi hänen ajattelunsa painottuu oman elämänalojensa ymmärtämiseen ja siitä puhumiseen. Renttu ei ole trendejä seuraava lammas, vaan kettu, joka saalistaa. Asiat, jotka häntä kiinnostaa, todella kiinnostaa häntä. Hän ei kuitenkaan miellä omia asioitaan kaikille jumalallisiksi, vaan nimenomaan hänen omaan elämäänsä kuuluviksi jutuiksi.

Rentut on pirun kovia jätkiä.

-Joonas

Löydät meidät www.mielifm.fi
instagram:polkuja_ihmiseen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liikunta ja sali - muutoksia elämään

Elämä, politiikka, uskonto, ideologia

Oikeutta päihteille - on rasismia sulkea viina pois